TANYA ATELIER finisszázs/záróbuli

2017. november 7., 19:00–22:00
PINCE 1122. Budapest, Hajnóczy József utca 5.

Szeretettel meghívunk minden kedves érdeklődőt a SziTA – Sziki Tájművészeti Alkotótábor kiállításának finisszázsára!
2017-ben először került megrendezésre a SziTA – Sziki Tájművészeti Alkotótábor, az Alföld szívében, a Pusztaszeri Tájvédelmi Körzet mellett, egy tanyán. A tanyasi életmódot velünk megosztó házigazdák, Kató Eszter és Fodor András biztosították számunkra a lehetőséget, hogy egy nem mindennapi környezetben egy sokszínű és minőségi közösségi alkotás jöhessen létre.
A művésztelepet képzőművész, építész és tájépítész hallgatóknak, illetve frissen diplomázott szakmabelieknek hirdettük meg. Almási Balázs tájépítész és Koller Margit képzőművész koordinálásával a résztvevőket nem csak a tájra, de egymásra és a csapatmunkára is ráhangoltuk. Egyik alapfelvetésünk az volt, hogy van mit egymástól tanulnia a rokonszakmák képviselőinek: a különféle területekről érkező kreatív emberek sokszínű gondolkodásmódja mindenkit gazdagít, ha terepet adunk az egymásra találásra.
Az egy hetes alkotás a nomád környezetben, kiszakadva a város zajától igazi kivonulás hangulatban telt el. A távolságok megnőttek, az idő lelassult, a szükségeink pedig lecsökkentek. A végtelen puszta, egy elhagyott és bedőlt tanya, a közel önellátó életmód és az egyedülálló élővilág kifogyhatatlan inspirációs forrás volt, melyben szabadon alkothatott együtt képzőművész, tájépítész és manager, diák és már diplomás alkotó.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .