Előadás az építészeti biennálén BUENOS AIRES-ben

Óriási megtiszteltetés számomra, hogy a Szent István Egyetem tájépítészeti és Településtervezési Kar képviselőjeként meghívást kaptam a Buenos Aires-i Egyetem Építészeti Karától, hogy tartsak egy előadást október 14-én az építészeti biennálé tájépítészeti szekciójában egyedüli külföldi előadóként. A téma, a városi tájépítészet és a klímaváltozás kérdéskörét járta körül. Az előadás egy rövid személyes bevezető után a magyar tájépítészet klímaváltozásra adott legújabb válaszait, munkáit ismertette a mintegy 250 argentin és uruguayi résztvevő előtt. Meglehetősen ritka és örömteli, ha az ember több független pozitív szakmai visszajelzést is kap a munkájáról! A konferenciának egy igen különleges helyszín, egy 1916-ban épült erőmű átalakításából született kulturális, művészeti rendezvényközpont, az Usina del Arte adott otthont.

https://pt.wikipedia.org/wiki/Usina_del_Arte
fotó: https://pt.wikipedia.org/wiki/Usina_del_Arte

Megbeszélés az egyetemen. A képen balról jobbra: Damian Perez (FAUBA), Guillermo Mateo (FADU), Almási Balázs (SZIE TTK KTT), Maria Sol Galli (FAUBA), Veronica Fabio (FADU)Megbeszélés az egyetemen. A képen balról jobbra: Damian Perez (FAUBA), Guillermo Mateo (FADU), Almási Balázs (SZIE TTK KTT), Maria Sol Galli (FAUBA), Veronica Fabio (FADU)

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .