Vízáteresztő burkolatok

Vízáteresztő burkolattípusok alkalmazásának útmutatója

Budapest Főváros felkérésére, az Ormos Imre Alapítvány megbízásából  Csizmadia Dóra tájépítésszel közösen készítettük el a Zöldinfrastruktúra füzetek kiadványsorozat első kötetét. Az új kiadvány hivatalos bemutatójára a tájépítészet világnapján, 2017. április 26-án került sor a FUGA Budapesti Építészeti Központban. A füzet bemutatóját Budapest főépítészével, Mártonffy Miklóssal közösen tártuk a nagyközönség elé.

A kiadvány ezen a linken elérhető...

A megjelenő Zöldinfrastruktúra füzetek a szakemberek, döntéshozók munkáját és a városlakók tájékoztatását kívánják segíteni. A kiadványok bemutatják a zöldinfrastruktúra fejlesztések komplex eszközrendszerét a hazai és nemzetközi jó gyakorlatok révén. Az általános alapelveken és a jó példákon túl tartalmazzák a megvalósítás különböző lehetőségeit, továbbá ezek műszaki és növényélettani feltételeit, korlátait. A kiadványsorozat a városökológiai alapismeretektől a zöldfelületek ökoszisztéma szolgáltatásán át a csapadékvíz-gazdálkodás ökologikus rendszeréig minden fontosabb tématerületet felölel.

Az Zöldinfrastruktúra füzetek sorozat első kiadványát a városi csapadékvíz-elvezetésben kiemelt szerepet betöltő vízáteresztő burkolatokat és azok alkalmazási lehetőségeit mutatja be. A füzet és a jövőben megjelenő kiadványok célja, hogy a fővárosi közterület-megújítások során útmutatást nyújtsanak az élhető, fenntartható, közösségi terek létrehozásában.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .