2015 tájodüsszeia arculat

A Tájépítészet Hónapja keretében a Magyar Tájépítészek Szövetsége (MTSZ), a Magyar Építész Kamara Táj- és Kertépítészeti Tagozata (MÉK-TKT), valamint a V4 országok tájépítész szövetségei együttműködésében megvalósuló kiállítás a hazai tájépítész szakma legfontosabb seregszemléje.

A 2015 TÁJODÜSSZEIA nagyszabású szakmai kiállítás, melyen mintegy 50 kiállító 160 munkája jelenik meg az elmúlt 5 év alatt megvalósult kert- és szabadtérépítészeti munkáinak, társadalmi és művészeti akcióinak, települési tájra és regionális léptékekre kiterjedő koncepcióinak, kutatási és design tevékenységének bemutatásával.

A 2010 TÁJODÜSSZEIA kiállítás sorozat arculatának újratervezése során a korábbi villanykörték ez alkalommal befőttekre cserélődtek. A színkódok maradtak, azonban a poszterek kétnyelvű változatban készültek. A korábbi szabadabb formálás helyett idén szigorúbb keretek közt jelentek meg a projektek, melynek köszönhetően egységesebb megjelenést láthattunk a kiállításon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .